Tamna noć duše

Što reći kad tvoje želje nisu u skladu s onim što tvoja viša instanca želi za tebe? Najiskreniji i najtočniji odgovor je da tvoje misli i ž...

Što reći kad tvoje želje nisu u skladu s onim što tvoja viša instanca želi za tebe? Najiskreniji i najtočniji odgovor je da tvoje misli i želje  jednostavno nisu u skladu s većim planom koji ti je namijenjen.

Svemir zapravo blokira ostvarenje tvojih želja jer možda nisi spremna primiti ostvarenje tih želja, ili se možda moraš više posvetiti unutarnjem radu kako bi se želja ili čežnja ostvarila. Možda će te taj unutarnji rad povesti na stranputicu ili potjerati u nepoznato kako bi naučila neke od životnih lekcija. Možda ćeš se osjećati da ne napreduješ. Možda ćeš se naći u situacijama punim izazova koje će izazvati promjene. Možda ćeš dobiti velik zadatak kojeg ćeš se morati latiti ili velik problem koji ćeš morati prevladati. 





Takvi i drugačiji izazovi će te natjerati da odrasteš unutar sebe kako bi ih mogla preživjeti. Ta se vremena često nazivaju tamnom noći duše kad si pritisnuta uza zid i prisiljena pronaći novi način za rješavanje svojih problema. Možda ti se ovo čini zastrašujuće. Međutim, ako si spremna pogledati izvan vanjskog iskustva, pronaći ćeš dublje značenje. 

Takvi će te izazovi natjerati da kreneš prema naprijed, izliječiš neke stare rane, da naučiš voljeti sebe, oslobodiš se strahova, naučiš opraštati, pronađeš unutarnju snagu ili hrabrost. Ako si spremna na unutarnji rad, pronaći ćeš svjetlo u tami


Najbolji način za upravljanje ovakvim situacijama jest da se jednostavno predaš procesu. Umjesto da se boriš protiv ili pokušavaš promijeniti situaciju, ili čak pobjeći od iste, jednostavno se opusti i predaj se. 

Prihvati to iskustvo takvim kakvo jest. Suzdrži se od označavanja stvari dobrima ili lošima. Oslobodi se potrebe po osuđivanju. Prestani projicirati priče iz prošlosti. Prestani uništavati sadašnjost strahovima pred budućnošću. Prihvati se i budi ono što jesi. Reci da svemu što ti svemir pošalje. 

Možda sad ne vidiš širu sliku svog života. Možda ne razumiješ zašto ti se događaju stvari koje ti se događaju. Ali za sve to postoji razlog. Postoji veliki plan kojeg dio si i ti. Iako sad ne pratiš taj plan, tvoja će viša instanca uprskati nešto samo da te probudi.

Svi smo mi pozvani da se probudimo upravo sada. Svijet se raspada i kako bismo izliječili svijet moramo se najprije probuditi i pobrinuti se za sebe. 

Ljubavlju prigrli sve izazove koji te snađu. Ne brini ako se stvari ne odvijaju onako kako si planirala. Vjeruj da postoji viša sila koja je dio tvog života i koja te vodi da vidiš širu sliku života. Pomiri se sa time gdje se nalaziš i što je na putu prema tebi, i budi spremna na unutarnji rad za izliječenje vanjske bitke.




You Might Also Like

3 comments

Flickr Images